JOBBSÖKARBOKEN

Halvera din jobbsökningstid!

Varför tar det längre tid för vissa personer att hitta ett jobb än för andra? Varför verkar somliga kunna marknadsföra sig själva vitt och brett medan

andra skäms över att behöva sälja sig själva? Hur vet man  vilka jobb man ska söka när man känner sig allmänt vilsen i tillvaron? Hur lägger man upp en snabb och framgångsrik jobbsökning? Vilka jobbsökningsmetoder fungerar bäst för just dig?

Redo att köpa boken?

Boken köper du på Charlotte Hågårds hemsida www.charlottehagard.se

De flesta jobbsökare är otåliga och vill ha snabbt resultat. I Jobbsökarboken hittar du massor konkreta tips, checklistor, övningar och information som gör att du lär dig söka rätt jobb på rätt sätt på kortast möjliga tid. Här hittar du en effektiv steg- för- steg process som är jättelätt att följa och som  verkligen gör att du kan halvera din jobbsökningstid.

 

Du kan läsa delar av boken på förmiddagen och söka jobb mer effektivt på eftermiddagen. Du kan slå upp och jobba med övningarna i varje steg utifrån ditt aktuella behov, t ex inför en anställningsintervju. På det stora hela borde du kunna jobba dig igenom boken på en dag. Och det kan vara allt som behövs. Grundtanken med boken är att den ska vara din personliga jobbcoach under hela din jobbsökning – och även hjälpa dig om du funderar på att byta karriär.

 

Men du kan inte bara läsa om hur du ska söka jobb. Det krävs aktivitet. Det bästa sättet att få ett jobb är att gå på anställningsintervjuer. Och det bästa sättet för att få komma på intervju är att göra jobbsökning till ett jobb.

 

För att bli en framgångsrik jobbsökare krävs noggrann planering och organisation. Med hjälp av Jobbsökarboken får du en bättre självinsikt; lättare att marknadsföra dig och din kompetens; känna dig effektiv och välorganiserad i din jobbsökning; bygga upp många nya kontaktvägar och utöka ditt nätverk; hitta jobb du inte visste fanns och med stor sannolikhet göra detta på mycket kortare tid än du annars skulle gjort. Hela boken är uppbyggd utifrån över 22 års arbete med 10-tusentals jobbsökare och karriärbytare i alla åldrar där Charlotte identifierat 12 olika steg som verkligen skapar resultat i jakten på ett nytt jobb.

 

 

Läs Charlottes förord

Det här är en metodbok. Det finns mycket att säga om jobbsökning men de flesta jobbsökare är otåliga och vill ha snabbt resultat. Därför har jag i den här boken plockat ut de allra viktigaste faktorerna som verkligen betyder något för att lyckas snabbare med jobbsökningen.

 

Du kan läsa delar av boken på förmiddagen och söka jobb mer effektivt på eftermiddagen. Du kan slå upp och jobba med övningarna i varje steg utifrån ditt aktuella behov, t ex inför en anställningsintervju. På det stora hela borde du kunna jobba dig igenom boken på en dag. Och det kan vara allt som behövs. Grundtanken med boken är att den ska vara din personliga jobbcoach

under hela din jobbsökning – och även hjälpa dig om du funderar på att byta karriär.

 

Många tycker att karriärplanering och jobbsökning är komplicerat och svårt. Men min grundfilosofi har alltid varit följande:

Om du ändå måste jobba kan du lika gärna jobba med något du verkligen gillar och är bra på

Om du ändå ska söka jobb kan du lika gärna använda de mest smarta och effektivaste metoderna som hjälper dig att korta ned din jobbsökningstid avsevärt

© 2007-2015 Charlotte Hågård | www.charlottehagard.se

Kontakta Charlotte på info@charlottehagard.se om
du vill återpublicera någon av texterna här på www.jobbsokarboken.se.